ERZURUM / HINIS - Hınıs Anadolu Lisesi

Nis

Deney Yap projesi kapsamında Erzurum Gençlik Spor Müdürlüğünde sınava giren öğrencilerimiz.

Nis

E-Twinning projesi kapsamında 21 Mart Orman Haftası için proje ekibiyle okulumuza fidan dikimini gerçekleştirdik. Daha yeşil ve daha yaşanabilir bir dünya için her zaman el eleyiz. Ayrıca dikime yardımcı olan Safa Ergün öğretmenimize de ayriyeten teşekkür ediyoruz.

Uçurtma Festivali

May

Okulumuz 10. Sınıfların düzenlediği sınav stresi ve yönetimi ile ilgili tiyatro oyunu.

May

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN ANADOLU MEKTEBİ OKUMA GRUBU 3.MUSTAFA KUTLU PANELİ DÜZENLENDİ.

Mrt

Hınıs Anadolu Lisesi Anadolu Mektebi okuma grubu Tağrık Buğra paneli öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine yönelik kazanım değerlendirme sınavı yapldı.

Mrt

Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyoruz.

Mrt

Erzurum İl Jandarma ekipleri tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik bağımlılıkla mücadele konusunda eğitim verilmiştir.

Kas

Okulumuzca düzenlenen Bir Kitap Bir Umut projesi kapsamında Göller köyüne 8. Sınıf test kitapları ve ilkokul okuma kitapları öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından teslim edildi.